• Για παραγγελίες εντός Ελλάδας
    • Τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των 45€ είναι Δωρεάν, ανεξάρτητα από το συνολικό βάρος της παραγγελίας.
    • Για παραγγελίες με συνολικό βάρος κάτω των 2kg, τα έξοδα μεταφοράς ανέρχονται σε 2,9€.
    • Για παραγγελίες με συνολικό βάρος άνω των 2kg, τα έξοδα μεταφοράς ανέρχονται 2,9€ + 0,9€/ kg.
    • Όσον αφορά στην Παραλαβή από το Κατάστημα, τα προϊόντα θα παραμένουν διαθέσιμα για παραλαβή στον χώρο του Φυσικού Καταστήματος (Ιωάννη Πασαλίδη 102, Καλαμαριά Θεσσαλονίκης) έως και 5 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της παραγγελίας. Με το πέρας των 5 εργάσιμων ημερών, εάν η παραγγελία δεν έχει παραληφθεί θα ακυρώνεται αυτόματα.

Οι αποστολές γίνονται μέσω της ΕΛΤΑ Courier και πραγματοποιούνται στην Ελλάδα. Ο χρόνος παράδοσης είναι έως 5 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τον τόπο παράδοσης.

Για τις παραγγελίες στις οποίες τα προϊόντα έχουν εξαντληθεί από το Φυσικό Κατάστημα, θα υπάρξει ηλεκτρονική (μέσω email) ή τηλεφωνική επικοινωνία με τον εκάστοτε πελάτη για την διαμόρφωση της παραγγελίας ή ενημέρωση για τις εκτιμόμενες ημέρες παράδοσης. Εάν δεν επιτευχθεί επικοινωνία με τον πελάτη, η παραγγελία θα τεθεί σε κατάσταση αναμονής και θα ακυρωθεί αυτόματα μετά από 5 εργάσιμες ημέρες.

Όλες οι παραγγελίες, εφ’ όσον αντιστοιχούν σε διαθέσιμα προϊόντα και έχουν καταχωρηθεί μέχρι τις 14:00, αποστέλλονται από εμάς αυθημερόν. Παραγγελίες καταχωρημένες μετά τις 14:00, Σαββατοκύριακα ή αργίες αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Ο τρόπος πληρωμής είναι Αντικαταβολή (με κόστος 2,5€) στην υπηρεσία Courier κατά την παράδοση ή μέσω Κατάθεσης σε Τραπεζικό Λογαριασμό.

Εθνική Τράπεζα

ΙΒΑΝ: GR9101102190000021900282407

Αριθμός Λογαριασμού:

Δικαιούχος: ΤΣΑΟΥΣΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

 

1. Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας επιλέγετε ως τρόπο πληρωμής “Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό”.
2. Πραγματοποιήστε την κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό, βάζοντας σαν αιτιολογία τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμο σας.
3. Για να εκτελέσουμε την παραγγελία σας, θα πρέπει να γίνει εκκαθάριση του ποσού στον λογαριασμό μας.

Σε περίπτωση που η κατάθεση γίνεται από άλλη τράπεζα, τα πιθανά έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη και σε καμία περίπτωση το ta-paradosiaka.gr.
Για να αποφύγετε επιπλέον χρεώσεις παρακαλούμε καταθέστε το χρηματικό ποσό απ΄ευθείας στη συνεργαζόμενη τράπεζα.